Over TV Trynwâlden

Tennisvereniging Trynwâlden is opgericht op 12 december 1976. De vereniging telt op momenteel ongeveer 200 leden, waarvan de leeftijd varieert van onder de 10 tot boven de 80. De verscheidenheid van de leden; mannen-vrouwen, kinderen-volwassenen maakt de vereniging zeer gevarieerd en ook erg gezellig. Iedereen is bij Tennisvereniging Trynwâlden welkom.
Op 4 verlichte roodzand kunstgras tennisbanen kan het hele jaar, mits droog, getennist worden. Tevens is er een panna kooi. Hierin kan alleen getennist worden of bijvoorbeeld oefenen bij het herstellen van een blessure. Ook is het een plek waar kinderen kunnen spelen, wanneer bijvoorbeeld vader en moeder een balletje slaan.

Het recent gerenoveerde clubgebouw is erg gezellig. Men kan er een borrel of een frisje drinken aan de bar of vanaf het zonnige terras genieten van mooie wedstrijden tennis. Ook op het dakterras is het prima vertoeven. Kinderen vermaken zich in het clubgebouw met de tafelvoetbal of met een spelletje. Uiteraard mag iedereen langskomen om te supporteren of gewoon even te kijken of iets te drinken.
Verder beschikt het clubgebouw over nette sanitaire voorzieningen voor dames en heren.

Tennisvereniging Trynwâlden heeft jaarlijks vele leuke interne competities, tossochtenden, -middagen en -avonden, diverse toernooitjes, clubkampioenschappen enkel en dubbel en een KNLTB-rating toernooi. Check de agenda voor de planning hiervan.

Tennisvereniging Trynwâlden is trots op zijn sponsoren. In het clubblad wordt door veel bedrijven geadverteerd en langs de banen hangen mooie en strakke spandoeken. Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Met heel veel vrijwilligers wordt er enthousiast gewerkt aan het baanonderhoud. De banen liggen er dan ook altijd strak en goed verzorgd bij. Met zo’n 200 leden en 4 banen is er in de praktijk altijd ruimte om te tennissen. Via de app van de KNLTB kun je gemakkelijk een baan reserveren. Verder hebben we aan Sport Events een betrouwbare, capabele en zeer enthousiaste partner voor het verzorgen van de tennislessen. Wilt u lid worden of meer weten over de tennislessen neem dan contact met ons op.

Tennis is een sport die je jaren kunt doen. Jong geleerd is oud gedaan gaat zeker voor tennis op. Wanneer je de slagen/techniek beheerst kun je tot hoge leeftijd blijven tennissen. Dit maakt tennis bij jong en oud een geliefde sport.

Tennis kun je zelf naar je agenda inplannen. Maak een tennisafspraak wanneer het jou uitkomt. Tennisvereniging Trynwâlden kent een gemoedelijke sfeer. Een nieuw lid wordt snel opgenomen en tennisafspraken zijn dan ook vaak snel geregeld.

We hopen je snel te ontmoeten bij de gezelligste vereniging van de Trynwâlden.