Westra schilderwerkenTrynwâlden Open Actueel Rating Toernooi 2018

14 maart 2018

Ook dit jaar organiseert de TV Trynwâlden weer een open toernooi. Dit toernooi wordt gehouden van zondag 15 juli t/m zondag 22 juli 2018. Aangezien van te voren niet bekend is hoeveel inschrijvingen er zullen komen, is de gehele week ingepland. 

Op het toernooi kan worden ingeschreven in de categorieën 5, 6, 7 en 8 in alle spelsoorten (DE,HE,DD,HD en GD) waarbij vanaf categorie 6 ook de 35+ in alle spelsoorten mogelijk is. Een deelnemer kan zich maximaal voor twee spelonderdelen opgeven, maar moet er dan wel rekening mee houden dat indien er wordt gewonnen, partijen later mogelijk achter elkaar moeten worden gespeeld. Zoals ook in 2017 het geval was, zal het enkelspel ook in 2018 gespeeld worden volgens de actuele rating van de speler, dus niet het cijfer dat op de pas staat. Hierdoor is vaak het onderlinge verschil qua speelsterkte minder groot, waardoor er wellicht mooiere  en spannender partijen komen. 

Leden van de vereniging zijn zeer welkom, niet alleen als deelnemers, maar ook als toeschouwers. Voor een tennisliefhebber, en dat zijn we toch allemaal, beslist een aanbeveling (zeker als het goed weer is). Dus Trynwâldsters, kom in ieder geval kijken en wil je nog meer van de toernooisfeer opsnuiven, schrijf je dan in en doe mee!! 

Inschrijven voor het toernooi is alleen mogelijk via toernooi.nl (zie ook de poster). Ook kunt u hier nog verdere informatie vinden. In 2017 hebben we in totaal 136 inschrijvingen gehad van 157 spelers. Dit waren fors meer spelers dan het jaar daarvoor (104 spelers in 2016), omdat het toernooi nog net voor de zomervakantie viel. Indien het aantal inschrijvingen dit toelaat, zullen we proberen weer in poules te spelen wat voor iedereen veel leuker is. Je komt vaker terug omdat er meer wedstrijden moeten worden gespeeld. Bij een afvalschema kan het toernooi soms na één partij zijn afgelopen. 

De wedstrijden kunnen door de week vanaf 17.00 uur beginnen. In de weekends beginnen de wedstrijden om 9.00 uur. 

Tijdens het toernooi zijn er geen banen beschikbaar voor recreanten. Uiteraard kan er iedere dag tot ongeveer 16.30 uur worden gespeeld, behalve in het weekend.

Neem voor eventueel meer informatie tijdens het toernooi contact op met de wedstrijdleiding via Henk Renting (06-49832019), Einte Jongeling (06-13163217) of Sijtse Koonstra (06-20886493). Mocht u mee willen helpen door bv. een kantinedienst te willen draaien, dan kunt u contact zoeken met Joukje van der Heide. Alle hulp is welkom. Haar mailadres is joukjevanderheide@gmail.com.